Articole - Regasiti la aceasta sectiune articolele publicate in mass-media de EnergoBit Group.

Articole

Regasiti aici o colectie a celor mai importante articole legate de Grupul EnergoBit.

Newsletter 2 Proiect PERMANENT
Proiectul PERMANENT are ca scop, dezvoltarea cunostintelor despre masurarea si verificarea eficientei energetice, precum si proiecte de energie regenerabila.
EDSA Paladin DesignBase - modelarea, analiza si proiectarea sistemelor electrice
Sistemul complet de solutii in modelarea, analiza si proiectarea sistemelor electrice
Surse neintreruptibile de putere
O alternativa sigura si eficienta.
Strategia nationala in domeniul eficientei energetice - studiu de caz
Statii electrice de transformare
Avand in vedere situatia actuala a echipamentelor si instalatiilor care functioneaza in majoritatea statiilor electrice din sistemul energetic romanesc, cu un grad ridicat de imbatranire, se preconizeaza ca, in urmatorii 5 ani, sa se realizeze un numar mare de investitii pentru reabilitarea si modernizarea acestora.
Solutia SEL pentru protectia blocurilor generator-transformator
Articolul de fata va prezenta pe scurt solutia de protectie a unor grupuri generatoare de mare putere sau a unor blocuri de tip generator-transformator, bazate pe terminalele numerice de protectie ale producatorului nord-american Schweitzer Engineering Laboratories (SEL).
Sisteme de telegestiune a energiei electrice
Sistemul optim de tarifare a energiei electrice, negocierea unui contract avantajos cu furnizorul de energie electrica, evitarea penalizarilor din partea furnizorului de energie.
Sisteme de teleconducere SIT TEL
Teleconducerea posturilor de transformare (PT), punctelor de alimentare (PA), separatoarelor de sarcina.
Sistem de telegestiune a energiei electrice pentru consumatori eligibili
In cadrul lucrarii se prezinta implementarea unui sistem de telegestiune a energiei electrice la un consumator eligibil. Sistemul a fost realizat cu contoare tip SL7000, fabricate de firma Actaris Electricity (fosta Schlumberger).
Modernizarea instalatiilor electrice de alimentare si comanda
Familia ACE, noua familie de contoare de energie electrica
Familia de contoare ACE cuprinde o multitudine de echipamente, fiecare cu propriile caracteristici speciale, capabile sa faca fata unui sector bine precizat.
Celule modulare de medie tensiune gama MOD6
Celulele modulare gama MOD6 sunt destinate utilizarii in tablouri de medie tensiune din posturile de transformare MT/JT din sistemul energetic de distributie publica si in posturile de transformare de abonat.
Articole
Regasiti aici o colectie a celor mai importante aparitii legate de Grupul EnergoBit.


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control