Cariere - Grup EnergoBit - Politica resurse umane, Jobbing

Jobbing

La EnergoBit, strategia noastra este simpla: angajam oameni deosebiti si ii incurajam sa isi transforme visele in realitate. Noi credem in munca grea, o atmosfera placuta si acel tip de creativitate care apare doar atunci cand oameni talentati din medii diferite abordeaza problemele din perspective diverse.
  
Fie ca lucrezi la sediul nostru din Cluj-Napoca, la sucursalele noastre din Bucuresti, Brasov, Bacau, Constanta, Craiova sau la fabrica din Jibou, suntem siguri ca EnergoBit Group este locul unde poti aspira la o cariera buna.

EnergoBit Group iti ofera libertatea unui inceput alaturi de o companie mare in plina dezvoltare. Resursele noastre cele mai pretioase sunt oamenii nostri energici, ganditori, inovativi, a caror preocupare majora este sa faca treaba buna si sa dezvolte o cultura importanta pentru toata familia EnergoBit.
 
J O B U R I   V A C A N T E
   
 
* Pentru detalii si informatii suplimentare cu privire la joburile vacante si aplicatii contactati Serviciul Resurse Umane al EnergoBit Group.
 
Serviciul Resurse Umane
tel.: +40 264 207 500
fax: +40 264 207 555
 


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control