Antreprenoriat - Statii electrice, lucrari industriale, lucrari de iluminat public si sportiv, proiectare

Antreprenoriat

Pornind de la lucrari de modernizare echipamente si instalatii electrice de inalta tensiune, pana la realizarea de linii electrice de inalta tensiune si statii electrice interioare sau exterioare, precum si realizarea de lucrari complexe in domeniul parcurilor eoliene, EnergoBit este un partener de baza al companiilor de producere, transport si distributie a energiei electrice.
Antreprenoriat

Tinand cont de conditiile specifice fiecarui client, va oferim solutii personalizate, fie ca e vorba de livrare de echipamente pentru statii electrice, de lucrari la cheie sau de consultanta tehnico– economica si consultanta manageriala pentru coordonarea lucrarilor de executie.

Gradul mare de flexibilitate pe care il avem in alegerea si integrarea echipamentelor de la diferiti producatori, activitatea de documentare in domeniul inovatiilor tehnologice si experienta specialistilor nostri ne confera avantajul de a realiza proiecte complexe la preturi competitive.

EnergoBit este printre putinii antreprenori din Romania care au proiectat si realizat statii electrice interioare.
Mentionam realizarea cu succes a celei mai mari statii electrice interioare din Romania, cea din Cotroceni Mall, Bucuresti.

De asemenea, amintim finalizarea cu succes a primei etape a lucrarilor electrice pentru cel mai mare parc eolian terestru din Europa, de la Fantanele (Dobrogea).
Antreprenoriat

Prin experienta de pâna acum în proiecte complexe de antreprenoriat, si peste 20 de ani de activitate in domeniul electroenergetic, prin know-how-ul specific proiectelor electrice si competentele profesionale ale echipei EnergoBit putem executa orice tip de lucrare electrica, oferindu-va solutia optima adaptata fiecarei situatii în parte.

Lucrari in parcuri eoliene - Obtinerea energiei din surse eoliene a luat amploare tot mai mare in Romania, masuratorile de vant efectuate confirmand existenta de zone cu potential eolian ridicat. Cu o echipa consacrata de ingineri energeticieni, pregatiti special pentru acest domeniu nou, EnergoBit s-a implicat inca de la inceput in proiectele de parcuri eoliene.Lucrari in parcuri eoliene
Obtinerea energiei din surse eoliene a luat amploare tot mai mare in Romania, masuratorile de vant efectuate confirmand existenta de zone cu potential eolian ridicat. Cu o echipa consacrata de ingineri energeticieni, pregatiti special pentru acest domeniu nou, EnergoBit s-a implicat inca de la inceput in proiectele de parcuri eoliene. detalii »
Statii electrice de transformare - Statii electrice, lucrari industriale, lucrari de iluminat public si sportiv, proiectareStatii electrice de transformare
Statii electrice, lucrari industriale, lucrari de iluminat public si sportiv, proiectare detalii »
Lucrari industriale - Lucrari de racordare si alimentare cu energie electrica, lucrari de instalatii electrice, iluminat public si sportiv, modernizare celule de medie tensiune si instalatii electrice. Servicii de garantie si post garantie, consultanta, intermediere, studii de fezabilitate, proiecte tehnice si caiete de sarcini.Lucrari industriale
Lucrari de racordare si alimentare cu energie electrica, lucrari de instalatii electrice, iluminat public si sportiv, modernizare celule de medie tensiune si instalatii electrice. Servicii de garantie si post garantie, consultanta, intermediere, studii de fezabilitate, proiecte tehnice si caiete de sarcini. detalii »
Mentenanta si operarea instalatiilor energetice
Serviciile de mentenanțã a instalațiilor energetice au apãrut în cadrul EnergoBit în mod complementar la activitatea principalã de construcții de instalații și sisteme electrice la cheie. detalii »


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control