Despre Energolux

Energolux este o companie a EnergoBit Group. Compania a fost infiintata in 1996 cu scopul de a oferi solutii de iluminat interior pentru piata romaneasca. Firma si-a inceput activitatea cu un singur angajat; azi Energolux are angajati 14 in Cluj-Napoca si Bucuresti. Firma s-a dezvoltat rapid. Afacerea se focalizeaza in prezent pe realizarea sistemelor de iluminat interior, un pas urias inainte avand in vedere ca noua activitate presupune integrarea aparatelor de iluminat si a
EnergoBit Group
partilor de control inteligent.
 
Din 1997 Energolux incepe colaborarea cu Tridonic in domeniul accesoriilor pentru iluminat. Compania austriaca Tridonic si nemtii de la BJB furnizeaza echipamente necesare punerii in functiune a surselor de iluminat Osram.
 
In anul 2000 Energolux isi diversifica activitatea oferind in premiera sisteme de iluminat scenic. Noua activitate cunoaste o dezvoltare semnificativa, Energolux incheind parteneriate importante pe domeniul scenic. Pe parte de console de lumini Energolux colaboreaza cu israelienii de la Compulite; pentru proiectoare de scena, cu cei de la Luci della Ribalta si Electronic Theatre Controls. Accesoriile pentru aparatele de iluminat scenic vin de la Rosco si Osram.
EnergoBit Group
In anul 2001 Energolux incepe o fructuoasa colaborare cu Zumtobell Staff pe partea de aparate de iluminat si sisteme de control. Energolux devine in scurt timp partener oficial al Zumtobell Staff in Romania.
 
Pe parte de iluminat rezidential de inalta clasa, Energolux are ca partener oficial in Romania celebra companie italiana Fontana Arte. Preluand mentalitatea grupului in care s-a nascut, EnergoBit Group, Energolux se dezvolta constant si tine pasul cu noile trenduri in domeniul iluminatului.
 
Ca o ultima noutate, Energolux si-a largit recent domeniul de activitate prin implementarea unor solutii de iluminat perimetral. Partenerul oficial al companiei pe aceasta nisa si in exclusivitate in Romania este Simes.  


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control