Despre EnergoBit Bucuresti - EnergoBit Bucuresti reprezinta EnergoBit Group in capitala.

Despre EnergoBit Bucuresti

EnergoBit Bucuresti este sucursala a EnergoBit Group. EnergoBit Bucuresti a luat fiinta in 1995 si reprezinta deja de paisprezece ani Grupul EnergoBit in capitala. Echipa de la Bucuresti este formata din 35 de oameni, dintre care 25 au studii superioare.
 
 
 
Puteti apela cu incredere la inginerii nostri care intregesc familia EnergoBit si ne reprezinta cu succes in capitala. Oamenii nostri sunt ingineri pregatiti, calificati si specializati in domeniul electro-energetic. Domeniul de activitate al EnergoBit Bucuresti este acelasi cu al firmei-mama de la Cluj. Toate firmele si departamentele din grupul de la Cluj sunt reprezentate si la Bucuresti.
 
 
Din 2006 EnergoBit Bucuresti isi desfasoara activitatea intr-un sediu nou - o cladire clasa A cu 5 nivele care asigura toate conditiile desfasurarii unei activitati de calitate.
 
Incepand din acest an colegii de la Bucuresti vor demara activitati noi de realizare a statii electrice de transformare la cheie si comercializare a cablurilor pentru inalta tensiune.


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control