Stiri - Colectie de stiri, evenimente importante pentru noi prin prisma comunicarii cu dumneavoastra.

Stiri si noutati

Ultimele stiri si noutati
Informare – Mediu – SSM (29/9/2017) EnergoBit s-a angajat sa aplice cele mai bune practici privind locul de munca si sa se conformeze tuturor cerintelor legale privind: protectia mediului, sanatate si securitate in munca, munca infantilã, munca fortata si obligatorie, libertatea de asociere si dreptul la negociere colectiva, discriminare, practici disciplinare, programul de lucru si remunerarea.
Informare – Mediu – SSM (29/6/2017) EnergoBit s-a angajat sa aplice cele mai bune practici privind locul de munca si sa se conformeze tuturor cerintelor legale privind: protectia mediului, sanatate si securitate in munca, munca infantilã, munca fortata si obligatorie, libertatea de asociere si dreptul la negociere colectiva, discriminare, practici disciplinare, programul de lucru si remunerarea.
Informare – Mediu – SSM (10/10/2016) EnergoBit s-a angajat sa aplice cele mai bune practici privind locul de munca si sa se conformeze tuturor cerintelor legale privind: protectia mediului, sanatate si securitate in munca, munca infantilã, munca fortata si obligatorie, libertatea de asociere si dreptul la negociere colectiva, discriminare, practici disciplinare, programul de lucru si remunerarea.
EnergoBit a sustinut cea de a 49-a editie al festivalului de muzica clasica Toamna Muzicala Clujeana (13/11/2015) Cel mai important festival de muzica clasica din Transilvania, Toamna Muzicala Clujeana, a ajuns la cea de-a 49-a editie. Sprijinit si in acest an de catre EnergoBit, festivalul s-a desfasurat in perioada 30 septembrie – 23 octombrie a.c., la Cluj-Napoca, si a reunit artisti de renume din lumea intreaga.
EnergoBit a inaugurat primul parc fotovoltaic cu sistem de tracking din Romania (12/11/2015) EnergoBit a inaugurat in 2015 cel mai mare parc fotovoltaic cu sistem de tracking pe doua axe din Romania. Noua tehnologie folosita la Miroslava, judetul Iasi, permite rotirea panourilor fotovoltaice in functie de pozitia Soarelui, maximalizand productia de energie.
O noua provocare - Parcul Eolian de la Babadag (12/11/2015) EnergoBit a finalizat in 2015 unul dintre cele mai provocatoare proiecte: Parcul eolian de la Babadag din judetul Tulcea.
Primele reclosere din istoria Ungariei, furnizate și instalate de EnergoBit Tavrida (13/12/2013) Primele reclosere din istoria Ungariei, furnizate și instalate de EnergoBit Tavrida
EnergoBit ESCO investeste 2,2 milioane euro intr-o statie de biogaz (2/12/2013) EnergoBit ESCO investeste 2,2 milioane euro intr-o statie de biogaz
Noile transformatoare de distributie in ulei gama ECO-T (30/10/2013) Noile transformatoare de distributie in ulei gama ECO-T
EnergoBit - sponsor al Comedy Cluj 2013 (15/10/2013) EnergoBit – sponsor al Comedy Cluj 2013
COMUNICAT DE PRESA: EnergoBit sustine excelenta - Bogdan Ota in concert la Opera Maghiara Cluj (11/10/2013) EnergoBit il aduce pentru a doua oara la Cluj pe compozitorul si pianistul Bogdan Ota.
EnergoBit sustine Toamna Muzicala Clujeana 2013 (9/10/2013) Cel mai important festival de muzica clasica din Transilvania, precum si cel mai longeviv din Romania – Toamna Muzicala Clujeana, a ajuns la cea de-a 47-a editie.
EnergoBit - Best System Integrator din Europa, Orientul Mijlociu & Africa (7/10/2013) In perioada 24 -26 septembrie, EnergoBit a participat la conferinta internationala “Energy Management System Integrators Seminar”.
Page  1 2 3 4 5 6 urmatoarea »


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control