Despre Energobit Craiova -

Despre Energobit Craiova

EnergoBit Craiova este cea mai noua sucursala a grupului EnergoBit, infiintata la sfarsitul anului 2010. Aceasta a aparut ca o consecinta atat a dezvoltarii constante a grupului din care face parte, cat si a dorintei de a oferi aceleasi servicii performante in cat mai multe regiuni ale tarii.

EnergoBit Craiova reprezinta un proiect de amploare. 
Pe de o parte, sucursala recent infiintata acopera si reprezinta toate serviciile si produsele oferite de grupul EnergoBit – antreprenoriat pentru lucrari in instalatii electrice complexe, proiectare si servicii de inginerie specializate, furnizare de echipamente de medie si joasa tensiune, audit energetic, consultanta in programe de eficienta energetica si energii regenerabile, aparate de iluminat si operare instalatii energetice.
 
 
 

Pe de alta parte, o componenta foarte importanta in activitatea EnergoBit Craiova are la baza contractul de colaborare incheiat cu Grupul CEZ si consta in prestarea serviciilor de mentenanta pentru reteaua de distributie regionala a acestuia.
 
 

Ca sucursala a unui grup reputat, EnergoBit Craiova isi doreste sa continue linia, directiile si principiile grupului din care face parte: inovare, flexibilitate, adaptare la cerintele clientilor, performanta, calitate.


  
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control