Cariere - Grup EnergoBit - Politica resurse umane, Jobbing
Stagii de practica
Grupul de firme EnergoBit pune la dispozitia studentilor de la Universitatile Tehnice din Bucuresti, Brasov, Craiova, Constanta, Bacau, Cluj-Napoca*, stagii de practica neplatita pe perioada iunie – august 2013 detalii »
Politica resurse umane
Cele mai de pret valori din vitrina companiei noastre sunt oamenii. Resursele umane au fost mereu atuul nostru principal. In urma cu 17 ani, cand am pornit la drum, familia noastra era mica. Azi familia EnergoBit numara 370 de oameni care ne reprezinta in Cluj-Napoca, Jibou, Bucuresti, Bacau, Brasov si Constanta. detalii »
Responsabilitate sociala
Managementul de varf al SC EnergoBit SRL este constient de faptul ca responsabilitatea sociala si conditiile de munca sunt foarte importante pentru dezvoltarea organizatiei. detalii »
Jobbing
La EnergoBit strategia noastra este simpla: angajam oameni deosebiti si ii incurajam sa isi transforme visele in realitate. Noi credem in munca grea, o atmosfera placuta si acel tip de creativitate care apare doar atunci cand oameni talentati din medii diferite abordeaza problemele din perspective diverse. Fie ca lucrezi la sediul nostru din Cluj-Napoca, la sucursalele noastre din Bucuresti, Brasov, Bacau, Constanta sau la fabrica din Jibou, suntem siguri ca EnergoBit Group este locul unde poti aspira la o cariera buna. detalii »


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control